Masaj de relaxare in Bucuresti

tehnica straveche practicata la Salon Artemis

In ziua de astazi, stresul pare ca reuseste sa acapareze nu doar partea mentala, ci pune stapanire si pe fizicul nostru.

Cu cat responsabilitatile la locul de munca cresc, cu atat si indatoririle, iar lipsa timpului dedicat propriei persoane se imputineaza vizibil.

Din acest motiv, pentru a ne ocupa macar in mica masura de sanatatea noastra, este necesar sa ne acordam macar o data pe saptamana cateva ore destinate relaxarii.

Si cum ne putem relaxa mai bine decat prin beneficiile aduse de practicile unui specialist in relaxare?

Istoria masajului de relaxare

Fiind practicat de mii de ani, chviar din urma cu aproximati 5000 de ani, primii care au observat avantajele aduse sanatatii de un masaj de relaxare au fost chinezii, fiind urmati de indieni, egipteni, persani, babilonieni, dar si asirieni sau evrei.

Ceea ce cu siguranta nu ati stiut pana acum este ca masajul de relaxare era efectuat atat dimineata, cat si seara in baile publice ale romanilor pentru a-i inviora. De asemenea, locuitorii din Grecia Antica apelau la aceste tehnici stravechi pentru a pregati atletii de participarea la Olimpiada.

Odata cu trecerea timpului, procedeele de masaj au evoluat, iar in Europa, prima care a preluat aceasta tehnica a fost Suedia, influentand treptat si celelalte tari invecinate. Si in Romania, masajul de relaxare a devenit extrem de popular inca de pe vremea personalitatilor cum sunt M. Sturza, N. Halmagiu sau R.P. Manga – care la randul lor practicau si predau aceasta materie in cadrul scolilor axate pe domeniul mentionat.

istoria masajului

Ce presupune masajul de relaxare?

Generic vorbind, masajul, in calitate de tehnica straveche privind relaxarea, presupune diverse procedee de manipulare a partilor moi ale corpului uman in functie de zonele identificate ca centre de interes in acest scop.

beneficii ale masajului

Asadar, masajul de relaxare are ca obiectiv fundamental obtinerii unor numeroase efecte de natura fiziologica, regenerativa, terapeutica, estetica sau curativo- profilactica.

Rezerva o sedinta de masaj de relaxare!

Masaj de relaxare la Salon Artemis Bucuresti

Persoanele interesate de a beneficia de un masaj relaxare Bucuresti, trebuie sa aiba in vedere implicatiile directe si indirecte ale acestei optiuni. Asadar, este vorba despre scopurile atinse prin procedeul mentionat:

 • Imbunatatirea numeroaselor proprietati fizice ale organismului, precum si stimularea celor mai importante functii ale sale (un bun exemplu este circulatia sangelui);
 • Prin efectuarea unui masaj de relaxare corect, se va sprijini mentinerea gradului de sanatate, precum si a rezistentei organismului;
 • Masajul realizat in salonul nostru din Bucuresti va poate ajuta sa nu mai fiti victimele riscului de imbatranire prematura;
 • Orice persoana interesata de a-si remodela corpul, dar si de a reduce straturile adipoase suplimentare, va putea sa isi indeplineasca visul unui fizic de invidiat prin masajul de relaxare.

Atunci cand echipa noastra specializata se focuseaza in realizarea unui masaj de relaxare, are in vedere stimularea unei game complete de tesuturi, si anume: pielea, mucoasele, tesutul celular subcutanat, muschii, tendoanele, ligamentele, vasele limfatice, vasele sanguine, nervii, tesuturile articulare, tesuturile periarticulare si organele interne sau externe.

.

Efectele masajului de relaxare asupra sanatatii

Orice persoana interesata de a beneficia de o astfel de tehnica straveche la Salon Artemis, trebuie sa aiba in vedere si efectele pe care aceasta le are asupra gradului de sanatate:

 • Calmeaza orice tip de durere si are un rol vital in relaxarea muschilor incordati;
 • Ofera o stare de bine si stimuleaza gradul de energie;
 • Elimina toxinele acumulate de organism;
 • Imbunatateste circulatia sangelui;
 • Stimuleaza un somn odihnitor si profund;
 • Indeparteaza stresul;
 • Ofera un plus de elasticitate a pielii;
 • Elimina oboseala.

Va asteptam cu drag la Salon Artemis pentru a va oferi un adevarat rasfat al corpului, dar si asupra mintii, prin tehnicile masajului nostru de relaxare.