Masaj Tantric in Bucuresti

O experienta de neuitat

masaj tantric in Bucuresti

In mod sigur, ati auzit pana acum de tehnica straveche ce poarta numele de Tantra. Aceasta are o origine indiana, ce presupune stiinta unor principii cosmice imbinate cu scopul de a ascende spiritual.

In procedeele presupuse de masajul tantric are loc stimularea energetica intr-o mai mare masura decat a fizicului, promovand o vindecare din acest punct de vedere.

De asemenea, printre practicantii acestui tip de masaj se numara si poporul hindus, care avea in vedere educarea placerii fizice, dar si cultivarea sa prin armonie si implinire.

Rezerva o sedinta de masaj tantric!

Ce aspecte promoveaza masajul tantric?

Pentru a beneficia de aceasta tehnica straveche, orice persoana interesata trebuie sa stie ca masajul tantric nu coincide cu cel de relaxare. Astfel, prin masarea anumitor parti ale corpului cunoscute doar de specialistii in domeniu, se promoveaza receptionarea unei energii aparte, care promoveaza o conexiune bazata pe sexualitate imbinata armonios cu spiritualitatea.

Orice persoana are doua jumatati, bine cunoscutele elemente Ying si Yang, care, in urma unui masaj tantric, se vor uni in totalitate: relaxare si energizare.

Cine este terapeutul care poate oferi un adevarat masaj tantric? Ei bine, in filozofia acestui proces, persoana care efectueaza masajul in sine intermediaza energia si actioneaza ca un suport, cu scopul fundamental de a vindeca. In cazul in care un cuplu decide sa experimenteze aceasta aventura sexuala, psihica si fizica, va fi necesar un schimb de energie reciproc.

Cum actioneaza masajul trantric asupra ta?

Beneficiile acestei tehnici sunt numeroase, insa doar in cazul in care optati pentru un masaj tantric Bucuresti profesionist. La Salon Artemis, aveti optiunea de a beneficia doar de persoane specializate in aceasta procedura, cu un bogat continut istoric:

 • Veti aprofunda iubirea fata de sine, dar si fata de celelalte persoane din viata dumneavoastra
 • Va veti imbunatati viata intima
 • Nivelul de energie va creste considerabil
 • Va veti debloca la nivel mental si veti scapa de stres
 • Energia acumulata va atinge o stare de echilibru complet
 • Va veti vindeca la nivel spiritual
 • Veti capata incredere in sine
 • Va veti relaxa pe deplin
 • Vi se va spori intensitatea placerii

 

Cat de important este terapeutul care practica masajul tantric?

Dupa cum am mentionat si anterior, nu oricine poate sa preia insemnatatea acestei tehnici de eliberare si vindecare prin puterea sexualitatii. Este nevoie de o persoana care sa cunoasca pe deplin procedeele ce trebuie realizate, zonele corpului identificate ca centre de interes, dar trebuie sa se bucure si o adevarata incarcatura energetica.

La Salon Artemis, terapeutii care practica masajul tantric la cele mai avansate niveluri, au in vedere:

 • Organizarea unui ambient care sa stimuleze clientul in procesul de vindecare, de relaxare si de energizare
 • Asigurarea unui schimb pozitiv de energie, astfel incat persoana care beneficiaza de masajul tantric sa elimine pe deplin energia negativa si sa se incarce doar cu pozitivism
 • Actioneaza ca un suport in etapele de vindecare
 • Va actiona la nivel spiritual, mental, energetic si emotional pentru a scapa de incarcaturile negative si pentru a debloca starile afective
 • Va respecta limitele profesionale
 • Va va ajuta sa atingeti un nivel sublim de armonie

 

Practica masajului tantric

Stapanind principiile Tantra, dar si cele ale starilor de meditatie, terapeutul care practica masajul tantric va incepe cu ritualurile tantrice si, astfel, se va concentra pe Chakre si va atinge intai legatura spirituala cu universul.

Ambientul creat va stimula trezirea energiei mistice si armonia corpului cu universul, prin elemente auditive, vizuale si olfactive. Uleiul care urmeaza sa fie folosit va avea efecte afrodisiace pentru a ajuta stimularea pe deplin a sexualitatii ca element de baza in masajul tantric.

Orice persoana interesata de beneficiile aduse in viata sa, pe numeroase planuri, prin masajul tantric este asteptata in cadrul Salonului Artemis pentru aceasta experienta unica.